Egyéni terápia

Időtartam: 60 perc

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 19.500 Ft/fő

4 alkalmas:

Terapeuta: Tóth Zsuzsa, Berente Ilona

Leírás

A hétköznapokat meghatározzák tudat alatti elakadások, amiket a kliens nem lát, ehhez a terápiás helyzetre és terapeutára van szükség. A terápia segít egyéni elakadások során, traumák kezelésében, nehéz élethelyzetek feldolgozásában.

Az életben az egyik legfontosabb dolog ahhoz, hogy önmagunkkal és a világgal harmóniába kerüljünk, az önismeret. Egy terápiás folyamatban megismerjük a saját belső folyamatainkat, amik akár akarjuk, akár nem, hatással vannak a gondolatainkra, a szavainkra és a cselekedeteinkre. Amíg nem ismerjük ezeket a folyamatokat, belső tartalmakat, addig váratlanul rángatnak minket, újra meg újra ismételve rossz mintázatokat. A terápia segít ezeket meglátni, tudatosítani és új megoldások felé vinni minket.

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.