Szakmai előadás, workshop (óvoda, iskola, cég)

Időtartam: 90 perc

Létszám: Csoportos

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 19.500 Ft/alkalom

4 alkalmas:

Terapeuta: Tóth Zsuzsa

Leírás

Olyan témákról beszénk és beszélgetünk, melyek a párkapcsolatban, a családi élet során, a gyerekek fejlődésével kapcsolatban felmerülnek.

Olyan területeket érintünk, mely a családdá válás pillanatától a gyerekek kirepüléséig végigkísérik az életciklusokat, a lehetséges nehézségeket és a megoldásokat. Témáinkat a családokkal, szülőkkel és a gyerekekel való munkánkban leggyakrabban felmerülő kérdések köré építjük fel. Pedagógusoknak, szülőcsoportoknak tartunk előadást leggyakrabban, de olyan cégeknek is szervezünk ilyen eseményt, ahol a cég vezetésének fontos, hogy így  is értéket adjon a családos munkavállalóknak.

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.