Családterápia 2 szakemberrel

Időtartam: 90 perc

Létszám: 1 család

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 25.500 Ft/alkalom

4 alkalmas:

Terapeuta: Tóth Zsuzsa, Berente Ilona

Leírás

A családterápiás folyamatban a párral, családdal, közösen végignézzük azt a rendszert, amiben a pár/család él, új stratégiákat dolgozunk ki, megoldást és megértést keresünk.  

A családi életben az életciklus váltások során adódhatnak olyan helyzetek, amit a család nehéznek él meg, nem sikerül a váltás és egy nehéz, feszültségekkel teli helyzet alakul ki. Gyakran a gyerekek a tünetek hordozói, ők “hozzák el” terápiába a családot a tüneteikkel. A családterápia segít meglátni az elakadásokat, segít a szerepek és határok átlátásában, támogatja a hétköznapok nehézségeivel megküzdeni képes rendszer kialakítását.  

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.