Adomány

Veled van esélyük

Jelenleg a Bárányfelhőben 123 gyerek terápiáját támogatjuk. Közülük 21 gyereknek a jövő évre nem áll az Alapítványunk rendelkezésére még az éves fejlesztés díja.

Adományoddal támogasd egy gyerek terápiáját!

A hozzánk járó gyerekek egyénre szabott fejlesztési folyamatban vesznek részt. Fejlesztés nélkül ezek a gyerekek nehezen küzdenek meg olyan egyszerű dolgokkal is, mint a cipő bekötése. 

Gondolhatnánk, hogy cipőkötés nélkül lehet élni, de a cipőfűző megkötése vezet a ceruzafogáshoz, ami az íráshoz, ami az összetett folyamatok megértéséhez. 

Egy egyszerű lépésnél való elakadás egy egész életre hatással lehet! 

*Adományoddal a Vidám Gyermekekért Alapítványt, a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás központ háttérszervezetét támogatod, mely közel 17 éve segíti a családokat és gyerekeket. Támogatásoddal Te is őket segíted.

Veled van esélyük

Jelenleg a Bárányfelhőben 123 gyerek terápiáját támogatjuk. Közülük 21 gyereknek a jövő évre nem áll az Alapítványunk rendelkezésére még az éves fejlesztés díja.

Kezedben a lehetőség! Támogasd egy gyerek terápiáját!

Adományoddal segíts neki közelebb jutni ahhoz, hogy bármire képes legyen! A gyermekkori elakadások, nehézségek és elakadások – ha segítünk, erőforrássá válhatnak!

Vegyél részt jótékonysági kampányunkban, hogy ne csak azok a gyerekek kaphassák meg a fejlesztést, terápiát, akiknek a szülei ezt ki tudják fizetni, hanem bárki, akinek erre nagy szüksége van. Általatok minél több gyerek juthat megfelelő terápiához!

Bármilyen jelképes összeg is sokat számít, köszönjük!

Támogasd a Bárányfelhőt

Több, mint 15 féle terápiás folyamatot végzünk, újszülött kortól az iskoláskor végéig. A hozzánk járó gyerekek olyan egyénre szabott fejlesztési folyamatban vesznek részt, ami segít nekik, hogy a hétköznapjaik könnyebbek legyenek, akár otthon, akár az óvodában, iskolában. Fejlesztés nélkül ezek a gyerekek nehezen illeszkednek be, nehezen küzdenek meg akár olyan egyszerű dolgokkal is, mint a cipő bekötése, a ceruzafogás vagy az odafigyelés a tanító nénire… Alapítványunk azon dolgozik, hogy ezt a segítséget ne csak azok a gyerekek kaphassák meg, akiknek a szülei ki tudnak fizetni különböző fejlesztő, terápiás szolgáltatásokat, hanem bárki, akinek erre szüksége van. Gondolhatnánk, hogy cipőkötés nélkül lehet élni, ahhoz minek terápia, de a cipőfűző megkötése vezet a ceruzafogáshoz, ami az íráshoz, ami az összetett folyamatok megértéséhez. Egy egyszerű lépésnél való elakadás egy egész életre hatással lehet. Mi úgy szeretnénk hatással lenni, hogy megadjuk a lehetőséget mindenkinek az optimális fejlődésre. Mindenki, aki támogatja ezt a folyamatot, egy gyereket közelebb jutat ahhoz, hogy bármit képes legyen elérni.