Szülőkonzultáció (ha terápiát, fejlesztést kísér) 

Időtartam: Egyéni

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 17.100 Ft/fő

4 alkalmas:

Terapeuta: Egyéni

Leírás

Gyereknevelési kérdésekről beszélgetünk, a gyermekkor minden életkorra vonatkozó nehézségeire keresünk gyakorlati megoldást a konzultációk során. 

Figyelembe véve az adott család jelenlegi élethelyzetét válaszokat keresünk a gyerekekkel, neveléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Gyakran tapasztaljuk, hogy a szülők között komoly konfliktusokat okoznak az gyerekkorból hozott eltérő nevelési minták, és az idő múlásával egyre inkább egymásra kezdenek haragudni, és nem látják a megoldást. Ez a folyamat a gyerekeknek is nehéz, mert hibásnak érzik magukat a szülők konfliktusai miatt. A szülőkonzultáción a közös nevezőket keressük.  

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.