Nyári tábor és intenzív hét 2024

Idén nyáron is sok kalanddal várunk!

Fedezzük fel együtt a mozgás örömét, a kalózok titkos kincseit, vagy a legbelsőbb érzelmeink legeldugoddabb szegleteit. Mindenhol sok mozgásal, foglalkozással és élményekkel várunk.

De mielőtt elmerülnétek a tengernyi kalandban, kérlek olvassátok el a nyári kalandokhoz szükséges legontosabb tudnivalókat, az alábbi gombra kattintva.

Tábori tájékoztatóIntenzív hét tájékoztató

Nyári táborok

Intenzív hetek

07.08.-07.12. Alapozó tábor

Szakmai vezetők: Hutai Andrea, Pöll Petra

Alapozó mozgásfejlesztő tábor. A gyerekek fejlődésében a mozgásnak nagyon fontos szerepe van. GYERE a Bárányfelhőbe egy szuper táborba, ahol izgalmas mozgásos feladatokkal találkozhatsz! Alagúton mászhatsz át, zoknifaló manókat fújhatsz el, a fantáziádra bízhatod hova is kerülnek a manócskák, „repülhetsz varázslatos helyekre”. És ha még van erőd, különböző okos játékokkal ismerkedhetsz meg, hogy ne csak a tested, az elméd is edzésben legyen! Kalandos, kihívásokkal teli 5 napunk lesz! Gyere, tarts velünk!

Jelentkezem
alapozo tabor 2024 background
kiskalozok tabor 2024 background

07.08.-07.12. Kis kalózok tábora

Szakmai vezetők: Hutai Andrea, Pöll Petra

Szenzoros szemléletű komplex mozgás és társas képességek fejlesztése. Kis Kalózok figyelem! Indul a kincskeresés! Gyertek és keressük meg a Bárányfelhő szigetén rejlő kincseket közösen. Izgalmas próbatételekkel, tele játékkal, sok mozgással várjuk a 3-6 éves gyerekeket a kis kalózok hetére. Kalandra fel!

Jelentkezem

07.22.-07.26. A varázsláda csodái-komplex mozgás és dráma tábor

Szakmai vezetők: Benedek Judit, Lederhaas Mia

Komplex mozgás és dráma. Csodaország egy titkos varázsládát rejt. Találjuk meg együtt és fedezzük fel a varázsláda kincseit. Nagyon sok mozgással, játékkal, dráma foglalkozásokkal, kalanddal teli élmény vár ránk.

Jelentkezem
varazslada tabor 2024 background
intenziv het 2024 background

07.01.- 07.05. Délelőtt

Szakmai vezetők: Varsányi Kinga, Dobó Andi
Várunk minden olyan 4-6 év közötti gyermeket, aki szereti az állatokat és szívesen elkalandozik velünk a mesék birodalmába, ahol olyan állatokkal is találkozunk, akiket az állatkertben nem látni. Amit ígérünk: sok játék, mozgás, mese, alkotás. A fantázia mellett megmozgatjuk testünket is
intenziv het 2024 background

07.01.- 07.05. Délelőtt

Szakmai vezetők: Hollósi Bogi, Zöld Blanka
Világutazók figyelem! Gyertek velünk egy különleges utazásra a világ körül, ahol sok barát, érdekes feladatok és játékok várnak titeket. Fedezzük fel együtt a világot! Szeretettel várjuk a 4-7 éves korú gyermekeket intenzív hetünkre, ahol megtanuljuk, hogyan legyünk egy csoport aktív részesei, hogyan barátkozzunk és hogyan tartsuk magunkat a szabályokhoz.
intenziv het 2024 background

07.08.- 07.11. Délelőtt

Szakmai vezetők: Bodnár Dóri, Zöld Blanka
Szuperképességeim felfedezése: én jó vagyok ebben, te jó vagy abban, ők jók valami másban. Ha felismerem a saját értékeimet, megerősödik az önbizalmam, innen pedig már csak egy kis gyakorlás választ el attól, hogy könnyebben menjen a barátkozás! Ebben a folyamatban nyújtunk segítséget 4-5. osztályos gyermekeiknek.
intenziv het 2024 background

07.15.- 07.19. Délelőtt

Szakmai vezetők: Vágó-Kürti Szandra, Dobó Andi
Várunk minden olyan alsó osztályos gyereket, aki nyitott a betűk és számok világának kalandos felfedezésére és magabiztosan szeretne mozogni az iskolai kihívások rengetegében. Mindezt sok játékkal, mozgással, kreatív alkotással.
intenziv het 2024 background

07.22.- 07.25. Délelőtt

Szakmai vezetők:  Vágó-Kürti Szandra, Sándor Hanna
Szeretettel várjuk azokat az 5-6 éves iskolakezdés előtt álló gyermekeket, akik szeretnének egy kalandos kirándulásra menni a szenzoros érzékek birodalmába, miközben játékos formában fejlődnek az iskolához szükséges részképességeik is!

Online tábor & Intenzív hét jelentkezés