Komplex mozgásos- logopédiai vizsgálat (2 szakemberrel)

Időtartam: 45 perc

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 15.900 Ft/fő

4 alkalmas:

Terapeuta: Bús Melinda

Leírás

A vizsgálat mozgásos része során a mozgásfejlődés legfontosabb állomásait, valamint a csecsemőkori reflexek esetleges meglétét figyeljük meg, részletes képet adva, a gyermek idegrendszeri érettségéről. 

A vizsgálat logopédiai része során a gyermek beszédkészségét, aritikulációját, valamint az orálmotoros területek fejlettségét figyeljük meg. 

Az egész vizsgálat során figyelemmel kísérjük a gyermek szociális érettségét, figyelmét, szenzoros érzékelő területek fejlettségi szintjét.  
A vizsgálatot szakembereink praktikus megfigyelés alapján, valamint a gyermek életkori sajátosságaihoz igazodva, játékos keretek között, oldott légkörben végzik, annak érdekében, hogy már az első találkozás is pozitív legyen a gyermek számára.  

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.