Csoportos szenzoros terápia (Dszit)

Időtartam: 45 perc

Létszám: 2-4 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 8.700 Ft/fő

4 alkalmas: 34.800 Ft/fő

Terapeuta: Kemény András

Leírás

A szenzoros integrációs terápia olyan módszer, amely a benne résztvevő gyerekeknek izgalmas játéklehetőségeket nyújt, amelyek segítségével idegrendszerüket saját aktív részvételükkel fejleszthetik.  

A Dszit egy változatos, sokféle tevékenységet felkínáló, a gyerek számára örömet okozó játékfolyamat. Eszközei csupa olyan eszköz, amely az egyensúlyi és a tapintásos érzékelés saját testünk érzékelése (propriocepció) számára nyújt ingereket. Ez a két érzékelési terület az idegrendszer két legkorábban érő, legősibbnek nevezhető modalitása, amelyek hibátlan működése sokféle magasabb rendűnek tartott emberi viselkedés optimális alakulásában elengedhetetlen feltétel. 

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.