Dorn terápia

Időtartam: 45 perc

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 11.100 Ft/fő

4 alkalmas: 44.400 Ft/fő

Terapeuta: Benedek Judit

Leírás

A Dorn módszer egy finom, óvatos, kézzel végzett korrekciós technika. Minden korosztálynál tapasztalható ízületi kimozdulás, ami felborítja a statikai egyensúlyt és komoly eltéréseket okozhat a mogásrendszer és az idegrendszer működésében.

Ezek az eltérések újszülőtt korban az anyaméhben felvett pozíció miatt vagy a születés során alakulnak ki. Leggyakrabban a nyakcsigolyáknál és a keresztcsont, csípőcsont közötti ízületnél tapasztalhatóak. Ennek következtében az izomtónus szabályozásában, mozgásfejlődésben és az idegrendszer megfelelő érésében alakulnak ki eltérések. Ezek az ízületi kimozdulások kisebb és nagyobb gyermekeknél is előfordulhatnak, amelyek következtében komolyabb statikai differenciákat és funkcionális gerincferdülést okozhatnak. A Dorn terápiával ezeket az aszimmetrikus eltéréseket könnyedén, biztonságosan és fájdalommentesen meg lehet szüntetni, ezáltal biztosítjuk a gyermekek harmónikus fejlődését.

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.