Szülő-csecsemő-kisgyerek konzutáció

Időtartam: Egyéni

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 17.100 Ft/fő

4 alkalmas:

Terapeuta:

Leírás

Sokat síró kisbaba, etetési vagy altatási nehézségek, szobatisztasági gondok vagy nagyon dacos viselkedés esetében, a szülő-kisgyerek konzultáció módszerével dolgozva segítünk.

A konzultációk során lehetőség van arra, hogy a kisgyerek pszichés és viselkedésszabályozási zavarai a szülővel való közös munka eredményeképpen megszűnjenek, változzanak. A nehézségek korai felismerése és az időben elkezdett konzultáció megelőzi, hogy a megoldatlan problémák később viselkedészavarrá vagy pszichoszomatikus betegséggé alakuljanak. A konzultáció egy olyan változás megindulását teszi lehetővé, mely nemcsak a tünetre fókuszál, hanem a probléma okának megszűnésével jár együtt.

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.