Párterápia 1 szakemberrel

Időtartam: 90 perc

Létszám: 1 pár

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 23.100 Ft/alkalom

4 alkalmas:

Terapeuta: Tóth Zsuzsa, Berente Ilona

Leírás

A párterápia a   családterápiához hasonlóan  rendszerszemléletű terápia, ami azt jelenti, hogy nem a pár tagjainak egyéni problémáit helyezi  középpontba, hanem a két fél együttműködését.

Nincsenek hibás személyek, a problémák az egymás viselkedésére adott válaszok alapján jön létre. A párterápia célja, hogy megkeresse azt a rosszul működő viselkedésláncot, amely a konfliktusok forrása, és segítsen annak megváltoztatásában. A párterápia az „itt és most”-tal dolgozik, ezért a figyelem középpontjában mindig a jelen történései vannak. A múltban történt eseményekkel, annyiban foglalkozik csak, amennyire az kihatással van a jelen működésre. A párterápia a pár harmonikus együttműködésének kialakításában tud segítséget nyújtani.

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.

Párterápia - Bárányfelhő