Csoportos logopédia

Időtartam: 45 perc

Létszám: 2-4 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 8.700 Ft/fő

4 alkalmas: 34.800 Ft/fő

Terapeuta: Bús Melinda

Leírás

Az artikulációs zavar, vagy hétköznapi nevén a pöszeség könnyen észrevehető, a gyermekek körében gyakran előforduló probléma. Amennyiben a gyermek ötéves koráig nem következik be a hanghibák spontán javulása, pöszeterápiára van szükség. 

Az artikulációs vagy pöszeterápia célja, hogy a gyermek képessé váljon a beszédhangok szabályos kiejtésére. A terápián a gyermekek elsajátítják a hangok helyes kivitelezési módját, a hangot felépítő mozdulatokat. Ezt követően a már helyesen képzett hangot hangkapcsolatokban gyakoroljuk, végül pedig szavakban, mondatokban automatizáljuk. Hosszútávú célunk, hogy a helyesen kiejtett hangok a spontán beszédbe is beépüljenek. 

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.

csoportos logopedia