Csoportos beszédindítás 2 szakemberrel

Időtartam: 45 perc

Létszám: 4-6 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 8.700 Ft/fő

4 alkalmas: 34.800 Ft/fő

Terapeuta: Bús Melinda

Leírás

A gyermekek által használt szavak száma kisgyermekkorban nagy eltéréseket mutathat. Esetenként késik a beszéd indulása, a szülők legnagyobb igyekezete ellenére sem bővül a szókincs. 

Amennyiben a gyermek kétéves korában még nem birtokol 50 szavas aktív szókincset vagy nem alkot két szóból álló mondatokat, megkésett beszédfejlődésről, nyelvfejlődési késésről beszélünk. A beszéd megindulásának fontos feltételei az ép beszédszervek, az ép hallás, az egészséges idegrendszer és a beszélő környezet. Ha mindezek ellenére sem bővül a szókincs, érdemes szakemberhez fordulni. A fejlesztő órák középpontjában a játékosság, a mozgás és a biztonságot adó légkör áll, mely során segítjük a gyermekek beszédindulását. 

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.