Pszichológiai foglalkozás

Időtartam: 45 perc

Létszám: 1 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 17.100 Ft/fő

4 alkalmas: 84.000 Ft/fő

Terapeuta: Gyarmathy Ágnes, Béres Veronika

Leírás

Kompetenciák megerősítését, új szülői megoldások kialakítását szolgálja a különböző gyermeki viselkedésekre való reagálásban. 

A fejlődés, a spontán érés révén, a gyerekek folyamatos változást élnek meg. Ezek a változások a szülők támogatása által válnak zökkenőmentessé. Előfordul azonban, hogy a szülői erőforrásokkal, a család működésével, vagy épp a gyerek által jelzett „tünetekkel” (impulzivitás, szobatisztasági gondok, félelmek, furcsa szokások, stb.) kapcsolatban kérdések merülnek fel. Ilyenkor, a gyerekpszichológus révén, válaszokat, új szempontokat érthetünk meg saját- vagy gyermekünk viselkedéséből. 

A gyerekek a játéktevékenységeik révén fejezik ki belső élményvilágukat.  Ezek a tevékenységek fejlesztenek és megerősítenek egyszerre, de mindehhez elengedhetetlen egy családközpontú és interdiszciplináris együttműködés is, hiszen a gyermek pszichés egyensúlyának a kulcsa mindig a szülőkkel és a velük kapcsolatban álló egyéb szakemberekkel folytatott hatékony egységben rejlik.  

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.