Csoportos homloklebeny terápia 

Időtartam: 60 perc

Létszám: 5-8 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 8.100 Ft/fő

4 alkalmas: 32.400 Ft/fő

Terapeuta: Hutai Andrea

Leírás

Homloklebeny tréning a gyermek idegrendszer gondolkodásért, figyelemért, stb. felelős területének (homloklebeny) egyéb rendszerekkel való összeköttetéseinek aktiválására és fejlesztésére szolgál.  

Ez a módszer segít kialakítani, kibontani azokat a képességeket, készségeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a gyermekek az iskolai életben megfelelően teljesítsenek. A homloklebeny agyunk azon része, ami felelős, többek között, a gondolkodás, a tervezés, a problémamegoldás, a beszéd, az izomzat akaratlagos mozgatása, az érzelem és a személyiség bizonyos aspektusaiért, valamint a bejövő ingerek osztályozásáért. 

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.