Csoportos szenzoros szemléletű komplex mozgásterápia 2 szakemberrel

Időtartam: 45 perc

Létszám: 2-4 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 8.700 Ft/fő

4 alkalmas: 34.800 Ft/fő

Terapeuta: Walter Zita

Leírás

A szenzoros szemléletű komplex mozgásterápia során a gyermek újra élheti a mozgásfejlődés szakaszait, kijavítva a hibás működéseket, így az idegrendszer is újra szerveződik, erősebbé válik. 

A mozgásfejlődés szoros kapcsolatban áll az idegrendszer fejlődésével, ha a mozgásfejlődés nem megfelelő ütemben vagy minőségben zajlik, megmutatkozhat az idegrendszer működésében is. Ez több területen is okozhat elégtelen működést, tanulási problémákat, magatartási, figyelmi nehézséget. Legyen szó tanulási nehézségről, beilleszkedési gondokról, összerendezetlen mozgásról, ez a terápiás módszer komplex választ ad.  

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.