Csoportos alapozó fejlesztő torna heti 2x

Időtartam: 2×60 perc

Létszám: 8-10 fő

Időpont: Egyéni

1 alkalmas: 7.500 Ft/fő

4 alkalmas: 30.000 Ft/fő

Terapeuta: Hutai Andrea

Leírás

Az Alapozó fejlesztő torna egy komplex, mozgásfejlesztésen alapuló mozgásforma, mely során azon dolgozunk, hogy az idegrendszer éretten legyen képes működni.  

A terápiás folyamat során újraszervezzük az alapvető fejlődéstani mozgásokat, mintegy még egyszer “végigjárva” az agy fejlődésbeli útját. Ezzel a mozgásfejlesztési gyakorlatsorral hatunk az agyban a beszéd működéséért felelős területekre is, így az olvasásra, írásra is. A terápia során a mozgásalapot kiegészítjük fejlesztő gyógypedagógiai módszerekkel (idő, tér, ritmus, emlékezet, hallás- és beszédészlelés-fejlesztés, stb.) és ezzel tesszük teljessé. 

Jelentkezés & Információ

Ha el szeretnék kezdeni a Bárányfelhőben a terápiát, első lépésként anamnézisre várjuk a szülőket. Az anamnézis alapján javasolni fogunk (amennyiben szükséges) egy vizsgálatot, melyről írásos szakvéleményt írunk. A vizsgálat után kezdődhet meg a terápiás folyamat.

Kérdéseivel kapcsolatban kérjük, keresse a recepciót a +3630-435-4170 telefonszámon vagy a baranyfelho@baranyfelho.hu e-mail címen.