Bárányfelhő - nyári tábor 2021.

Jelentkezési lap

A Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ a VI. kerületben, a Városligeti fasor 40. sz. alatt várja 2021. Július 05. - augusztus 13. között nyári napközis táboraiba a gyermekeket. Minden hétköznap 07:45-16:00 óra között színvonalas szakmai programokkal, különféle tematikus tábori programokkal várjuk a 3-14 év közötti gyermekeket.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ (Városligeti fasor 40) nyári napközis táboraira jelentkezhetnek a gyermekek.

Minden hétköznap 07:45-16:00 óra között színvonalas szakmai programokkal, különféle tematikus tábori programokkal várjuk a 3-14 év közötti gyermekeket.

Az alábbi adatok kitöltésével megismerhetjük a gyermeke érdeklődési körét és válaszaival olyan programot hozhatunk létre, mely az egyéni igényekre és szükségletekre, valamint az életkori sajátosságokra is figyel és reagál.
11 szakemberrel dolgozunk együtt, akik nagy táborozási tapasztalattal rendelkeznek. A táborban minőségbiztosítást vállalunk, a programok bármikor ellenőrizhetőek.

Köszönjük együttműködését és szeretettel várjuk gyermekét nyári táborainkban. További információk: +36304354170

KÖLTSÉGEK & JELENTKEZÉS

Táboraink 41 000 Ft/turnus áron vehetők igénybe. Részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A jelentkezéssel egyidejűleg 15.000 Ft előleg befizetését kérjük. Ezt követően a fennmaradó részt két részletben kell befizetni a tábor megkezdése előtt 2 héttel és a tábor megkezdése napjáig.

A tábor díját kézpénzben lehet fizetni a Bárányfelhő fejlesztő Központban nyitvatartási időben, vagy bankszámlára előre utalással: (Bankszámla adataink: Vidám Gyermekekért Alapítvány, a Magnetbank: 16200106-11575564).

Kedvezmények: 10% kedvezményt biztosítunk, a testvéreknek, nagycsaládosoknak, egyedülállók gyerekei számára. A kedvezmények nem összevonhatók.

Minőségbiztosítás: A Tábori programok szülők által ellenőrizhetőek, bármelyik program bármilyen időpontjában.

Tábori létszámok limitáltak, a jelentkezések sorrendjében, jelentkezési űrlap kitöltésével és előleg befizetésével tudjuk fogadni a regisztrálókat. Táborvezető szakembereink és kollégáik mellett, önkéntesek is segítik a gyermekek minőségi szabadidős programjait, gyermeklétszámtól függően.

Jelentkezési űrlap