ONLINE JELENTKEZÉS

Bárnyfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ

Téli Bárányfelhős foglalkozások Budán, a Létra Klubban!

A Létra Klubot a Világszép Alapítvány hozta létre, mely 10 év gyermekvédelmi munkájára építve köteleződött el az inklúzió és a projekt-szemlélet értékei mellett. Ehhez a szemlélethez kapcsolódik a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás központ szakmai csapata, és indítja el a Létra Klubban a tanulástechnika és az iskola-előkészítő csoportokat szeptembertől.
A Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás központ és a Létra Klub közös foglalkozásaira az oldal alján található jelentkezési lapunk kitöltésével tudsz regisztrálni.
Érdeklődés, bővebb információ: +3630-435-4170 vagy baranyfelho@baranyfelho.hu

Tanulásmódszertan Soha Józseffel

A résztvevők kreativitását, alkotó kedvét, játékosságát állìtjuk a tanulás szolgálatába. Önismeret, memotechnikák, és további módszerek segítségével ami eddig nyűg volt és kötelesség, innentől kezdve érdekes kaland, izgalmas felfedezés lesz. Úgy tekintünk a tanulásra, mint egy olyan lehetőségre, ami ajtókat nyit ki előttünk. Nem egy letudni való kötelező rossz lesz a tanulás, hanem szórakoztató ismeretszerzés.

Életkor: 12-18 év | Időpont: Szerda, 17:00-18:30

Iskola-előkészítő csoport Kovács Szilviával

Iskola-előkészítő csoportunk segít zökkenőmentessé tenni az átmenetet az óvoda játékos világából a teljesítményorientált iskolába. Ha úgy érzed, hogy gyermekednek túl nagy lépés lenne az óvoda és az iskola közötti váltás, vagy tudásvágya már túlmutat az óvodai foglalkozások keretein, szeretettel várjuk. Amivel foglalkozunk: feladattudat megerősítése, kitartás, figyelem, memória, finommotorika, játékos átmenet a tanulás felé, mozgásba ágyazott képességfejlesztés, téri tájékozódás, társakhoz való alkalmazkodás, részképességek fejlesztése, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia prevenció.

Életkor: 5-7 év | Időpont: Kedd, 16:00-16:45, vagy 17:00-17:45