Koronavírus tájékoztató

Kedves Szülők, Kliensek,

valószínűleg nincs olyan, aki ne hallott volna a koronavírusról és az influenzáról. Egyelőre semmilyen rendkívüli intézkedést nem vezetünk be, minden a megszokott rend szerint halad. Fokozottan figyelünk azonban a higiéniára és a fertőtlenítésre.

Arra kérünk titeket is, hogy:

  • ha valaki (párja, szűk család, akivel a gyermek rendszeresen érintkezik) olyan országban tartózkodott, ahol magas a koronavírusban érintettek száma, kérjük 2 hétig ne jöjjö Erről ne felejtsen el tájékoztatni minket a lemondási rendnek megfelelően.
  • ha valaki lázas, hőemelkedése van, köhög ahogy eddig is, ezentúl is maradjon otthon pihenni és gyógyuljon (beleértve a szülőket, kísérőket is).
  • a Bariba való érkezéskor figyeljetek az alapos kézmosásra és a terápiákra hozzatok magatokkal váltóruhát.
  • A bejáratnál található fertőtlenítők használata kötelező!
  • lehetőséghez mérten a várakozási időt csökkentsétek és ne érkezzetek sokkal hamarabb a foglalkozásra és azt követően se maradjatok sokáig.
  • Vannak olyan fejlesztési folyamatok, melyek elérhetőek online formában is. A gyerekeket érintő online is elérhető terápiákról, fejlesztésekről érdeklődjetek a terapeutánál, vagy elérhetőségeinken!

Kedves anamnézisre vagy egyéni, családterápiás, szülőkonzultációs időpontra váró szülők, kliensek!

A következő hetek időpontjaival kapcsolatban választhatnak/választhattok skype-konzultációt. Központunk jelenleg zavartalanul működik a fokozott higiéniai feltételek betartásával, de megértjük, ha valaki személyesen nem szeretne most megjelenni, ez azonban nem befolyásolja a munkánkat, állunk rendelkezésre online formában is.

Köszönjük a megértést, az együttműködést és hogy vigyázunk egymásra, továbbra is szeretettel várunk Mindenkit!

A Bari csapata