Hogyan lesz ebből szeptemberben iskolakezdés?

Online előadás

Tanuljunk együtt.

Mi a Bárányfelhő Fejlesztő- és Terápiás Központban sokat gondolkozunk és beszélgetünk olyan témákról, amik minden családnak fontosak.

Vannak kedvenc témáink és vannak olyanok, amelyeket senki nem szeret, mégis beszélni kell róla. Létrehoztunk egy videótárat egyre bővülő tartalommal, hogy semmilyen tudást ne tartsunk zárt tenyérben.

Szó lesz itt napirendről, figyelemzavarról, iskolakezdésről, mozgásfejlődésről, válásról, agresszióról és konfliktusokról is.
De minden olyanról is, amire szükségetek van és kéritek tőlünk.

Jegyvásárlás

A videóhoz jegyvásárlás után kaptok hozzáférést, ezzel segíthettek abban, hogy a Bárányfelhő egyre több gyermekhez és családhoz jusson el:

Kérünk Titeket, hogy ha megvesztek egy jegyet egy előadásra, a videó megnézéséhez kapott jelszót tartsátok meg magatoknak.

Ha tetszett az előadás, köszönjük, ha megosztjátok ismerőseitekkel az élményt és a jegyvásárlási felületet.

Segíts, hogy segíthessünk.

Hozzájárulunk ha szeretnétek megosztani, de légyszíves tényleg csak egy általatok szeretett családdal, akiről úgy gondoljátok, hogy nekik is hasznos lehet a tartalom – de nem tudná kifizetni a hozzáférést jelenleg.

Az első témánk Mindenképp Neked szól, ha

  • már reggel hétkor kiabálsz, mert a gyereken induláskor félig van rajta az overál,
  • ha megint reggeli nélkül indultok el,
  • ha általában nem csak a gyerek késik el, hanem te is

– akkor Neked is szükséged van arra, hogy valakivel közösen gondolkodj arról: HOGYAN LESZ EBBŐL SZEPTEMBERBEN ISKOLAKEZDÉS?!

Hallgassátok, nézzétek szeretettel – tegyetek fel kérdéseket, gondolkozzatok velünk!