Bárányfelhő - Közösségi finnanszírozás - Mászófal

Mászófal építés a mozgásfejlesztésért

0%-ban értük el a célt

Társadalmi felelősségvállalásunk alappillére, hogy a beszéd-, mozgásfejlődési, tanulási és viselkedési problémákkal küzdő gyermekeknek teljeskörű megoldáspalettát kínáljunk a fejlődésre.  Jelenleg 450 nm-es területen végezzük fejlesztő munkánkat, évente 250 gyermeket és családot bevonva a közös fejlesztésbe, terápiába. Törekvésünk, hogy gyermekotthonban élő gyerekek számára (évente 100 fő) díjmentesen tudjunk biztosítani eszközöket, fejlődési lehetőséget.

A Bárányfelhőben 9 terápiás és fejlesztő szobát működtetünk. Az egyik szobában egy 5×5 méteres mászófalat szeretnénk kiépíteni, mely az összes kisgyermekkori mozgásformát segít beépíteni a terápiás munkába. Fontos ez azért, mert a láb-kéz, és a keresztcsatornák összehangolt munkája adja a két agyfélteke megfelelő kommunikációját és párhuzamos működtetését, az idegrendszer érését, ezért nélkülözhetetlen a munkánkban. A mászófal kiépítéséhez kérjük a támogatásotokat.

Ft
Személyes adatok

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy kiválasztottad egyik jótékonysági projektünket, mellyel rászoruló gyerekeket is támogathatunk. Ahhoz, hogy adományod célba érjen, kérjük, utald át a felajánlott összeget az alábbi számlánkra:

Bankszámla tulajdonos: Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány
Bankszámlánk: (Magnet Bank) 16200106-11575564
Közleménybe kérjük, írd be a projekt nevét

Örömmel és szeretettel látunk a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központban, ahol családoknak és rászoruló, gyermekotthonokban élő gyerekeknek segíthetünk. Oldalunkon követheted, hogyan valósul meg egy álom, a Te hozzájárulásoddal is.

Szeretettel üdvözlünk:

A Bari csapata
baranyfelho@baranyfelho.hu
+36304354170

Terms

Adomány összesen: 1.000Ft