Bárányfelhő részképesség fejlesztés

Képességfejlesztő játékok és eszközök vásárlása

61%-ban értük el a célt

15 szakemberrel azon dolgozunk, hogy a gyermekek viselkedési-, tanulási, beszédfejlődési és mozgásfejlődési problémáit enyhítsük, fejlesztő és terápiás eljárásokkal a családokat támogassuk. Hozzájárulásoddal új eszközöket vásárolhatunk, hogy rászoruló gyermekek számára díjmentesen tudjuk biztosítani a fejlesztő eszközök használatát Központunkban.

Miért fontos a támogatásod?

Nélküled nem tudjuk finanszírozni ezt a hiánypótló eszközparkot, mely lehetővé teszi, hogy a fejlődés útjára lépve támogassuk a gyerekeket egy önmegismerő és felfedező folyamatban. Mindezt a játék segítségével, mely biztosítja az önfeledtséget, a nyitottságot, a szórakozva tanulást. Hozzájárulsz ahhoz a fontos társadalmi küldetéshez, hogy minden gyermek – szociális helyzettől függetlenül – részesüljön az őt támogató szolgáltatásokban.

Egy gyermek sem maradjon egyedül!

Ft
Személyes adatok

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy kiválasztottad egyik jótékonysági projektünket, mellyel rászoruló gyerekeket is támogathatunk. Ahhoz, hogy adományod célba érjen, kérjük, utald át a felajánlott összeget az alábbi számlánkra:

Bankszámla tulajdonos: Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány
Bankszámlánk: (Magnet Bank) 16200106-11575564
Közleménybe kérjük, írd be a projekt nevét

Örömmel és szeretettel látunk a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központban, ahol családoknak és rászoruló, gyermekotthonokban élő gyerekeknek segíthetünk. Oldalunkon követheted, hogyan valósul meg egy álom, a Te hozzájárulásoddal is.

Szeretettel üdvözlünk:

A Bari csapata
baranyfelho@baranyfelho.hu
+36304354170

Terms

Adomány összesen: 1.000Ft