Bárányfelhő & ERSTE Bank közösségi finanszírozás

Az ERSTE Bank munkatársai segítik a gyerekotthonban élő gyerekeket

218.000Ft a 126.000Ft célból

Az ERSTE Bank vállalati csapata egy jéghoki meccsre juttatja el a gyermekotthonban élő gyerekeket. A Bárányfelhő által támogatott gyerekek mikulás napi meglepetése, hogy ellátogathatnak az ERSTE székházba, valamint a Schiller-Vasas HC – DEAC Erste Liga mérkőzésére. A 42 fős csoport számára (a támogatott gyerekek száma: 36 fő) az utaztatást, a belépőjegyeket, az étkezést és ajándékokat biztosíthatjuk a befolyt összegből.

A társadalmi felelősségvállalásunk egyik alappillére, hogy a családon kívül nevelkedő gyerekeknek pozitív társadalmi mintákat nyújtunk. Így tesszük elérhetővé számukra, hogy ezen minták alapján felelősségteljes társadalmi szerepvállalókká, boldog felnőttekké váljanak.

Az ERSTE Bank munkavállalóinak támogatása ahhoz a fontos ügyhöz járul hozzá, hogy a szülői minták nélkül, gyermekotthonban nevelkedő gyerekek is minőségi szabadidős programokon vehessenek részt.

  • A program időpontja: 2018. december 2.
  • A programon résztvevő gyerekek száma: 36 fő
  • A vendégül látott gyerekek: Pilisi gyermekotthon lakói

Köszönjük a támogatást!

Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ & Erste Bank vállalati üzletág

Ft

Egyedi összeg

Személyes adatok

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy kiválasztottad egyik jótékonysági projektünket, mellyel rászoruló gyerekeket is támogathatunk. Ahhoz, hogy adományod célba érjen, kérjük, utald át a felajánlott összeget az alábbi számlánkra:

Bankszámla tulajdonos: Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány
Bankszámlánk: (Magnet Bank) 16200106-11575564
Közleménybe kérjük, írd be a projekt nevét

Örömmel és szeretettel látunk a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központban, ahol családoknak és rászoruló, gyermekotthonokban élő gyerekeknek segíthetünk. Oldalunkon követheted, hogyan valósul meg egy álom, a Te hozzájárulásoddal is.

Szeretettel üdvözlünk:

A Bari csapata
baranyfelho@baranyfelho.hu
+36304354170

Terms

Adomány összesen: 3.000Ft