Bárányfelhő szülésfelkészítő

Állami gondoskodásban élő, várandós fiatalkorúaknak segítünk

0%-ban értük el a célt

Társadalmi felelősségvállalásunk, hogy az állami gondoskodásban élő, fiatalkorú várandós kismamák anyá válását segítsük szakmai tudásunkkal, támogatásunkkal. Szülésfelkészítést, szoptatási tanácsadást, kismama tornát és pszichoterápiát biztosítunk 10 fő részére az összegből.

A társadalmi probléma:

Az állami gondoskodásban élő fiatalkorú kismamák többsége nem jut olyan szolgáltatáshoz, mely a kamaszkor identitáskeresési sajátosságán belül az anyaságra felkészítést is segítené. A Bárányfelhő elhivatottsága, hogy egy ilyen nehéz időszakban segítse a gyermekből felnőtté, a lányból-anyává válás folyamatát. Szakmai segítségünk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a leányanyák megfelelő információkkal rendelkezzenek az anyaságról és megfelelő ismereteket szerezzenek a kisgyermekek fejlődési folyamatairól.

Miért van rád szükség?

Támogatásoddal ahhoz a fontos társadalmi küldetéshez csatlakozol, hogy egy gyermek sem maradjon egyedül. Támogatásoddal elérhetjük, hogy megfelelően felkészült legyen egy lányanya érzelmileg, fizikailag az anyaságra. Pozitív társadalmi mintát jelent munkánk mindazoknak a lányoknak, akik nem családban nevelkednek és nem kapnak családi támogatást az anyává válás folyamatában.

Ft
Személyes adatok

Kedves Támogatónk!

Köszönjük, hogy kiválasztottad egyik jótékonysági projektünket, mellyel rászoruló gyerekeket is támogathatunk. Ahhoz, hogy adományod célba érjen, kérjük, utald át a felajánlott összeget az alábbi számlánkra:

Bankszámla tulajdonos: Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány
Bankszámlánk: (Magnet Bank) 16200106-11575564
Közleménybe kérjük, írd be a projekt nevét

Örömmel és szeretettel látunk a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központban, ahol családoknak és rászoruló, gyermekotthonokban élő gyerekeknek segíthetünk. Oldalunkon követheted, hogyan valósul meg egy álom, a Te hozzájárulásoddal is.

Szeretettel üdvözlünk:

A Bari csapata
baranyfelho@baranyfelho.hu
+36304354170

Terms

Adomány összesen: 1.000Ft