BlackBelt logo

Legyél Te is
BárányfelHŐS!

Fuss a Bárányfelhővel

Most támogathatod olyan gyerekek terápiáját, akiknek minden apró lépés óriási küzdelem, és a családnak nehéz kigazdálkodni egy terápiás óra díját.

Futni jó, adni jó és hősnek lenni még jobb! Most mindhárom élmény egyszerre a Tiéd lehet, ha támogatod a Bárányfelhő ügyét a futásoddal, mert így lehetsz Te is BárányfelHŐS! Sok gyereknek okoznak nehézséget olyan dolgok, amik másoknak teljesen természetesek.

Egy lépést megtenni, egy szót érthetően kimondani, a ceruzát ügyesen megfogni, valakinek a szemébe nézni, a zajoktól nem összerezzenni, 3 másodpercnél hosszabb ideig figyelni – ezek óriási kihívást jelentenek a Bárányfelhőbe járó gyerekeknek.
Fuss, sétálj, biciklizz, kirándulj egy (vagy több) terápiás óra áráért – tegyél meg pár kilométert azért, hogy Ők megtehessék az elsőt…

Hogyan tudsz indulni?

Döntsd el, hogy futsz, sétálsz, túrázol vagy biciklizel, mindegy hogy milyen formában teszed meg csak mozogj! Persze tedd mindezt egészségi állapotodnak, fittségi szintednek megfelelő mértékben. Regisztrálj a BárányfelHŐS oldalunkon néhány adatoddal. Válaszd ki az adományod mértékét, mellyel egy rászoruló kisgyermek fejlesztését támogatod. Regisztrációd elküldése után egy válasz e-mailben megküldjük Alapítványunk bankszámlaszámát, melyre utald el az általad korábban választott adomány összegét, BárányfelHŐS megjegyzéssel. …És nincs más hátra, teljesítsd a magadnak kitűzött távot, futva, sétálva, kutyával, kutya nélkül, egyedül vagy a barátoddal, szomszédlánnyal vagy nélküle és légy Te is BárányfelHŐS! Célba érni egy ilyen nemes célért már magában nagy dicsőség, azért mi mégis méltó jutalommal készültünk minden sportolónak. Töltsd fel BárányfelHős zárt facebook csoportunkba teljesítményed fotóját és mi postafordultával küldjük az érmedet.

Regisztrálj

Görgess lejjebb és töltsd fel a regisztrációd. Várd a válaszlevelünket.

Utalj

A választ levelünkben kapott számlaszámra, utald el az adományod.

Fuss, mozogj

Kirándulj, sétálj, biciklizz! Teljesítsd az általad választott távot.

Bizonyíts

Tölts fel egy képet a teljesítményedről a BárányfelHős zárt facebook csoportba.

Fontos: A jelentkezési lap kitöltésével elfogadod a kampány feltételeit, melyet ide kattintva tölthetsz le. Zárt Facebook csoport ITT

Regisztráció