Hírek

További híreink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig meg tudjuk osztani az újdonságokat, induló csoportjainkat, akcióinkat!

Támogatóink

Így támogathatsz minket

A Bárányfelhő Közhasznú Alapítvány ( 1068 Budapest, Városligeti fasor 40. ) beszéd, mozgás, tanulás, viselkedés problémákkal küzdő, sajátos nevelési igényű gyermekek terápiájával foglalkozik.

Munkánkat gyógypedagógusok, gyógytornászok, logopédusok, pszichológusok segítségével egyéni és csoportos foglalkozások keretén belül végezzük.

Támogathat minket személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával, illetve adomány küldésével.

Alapítványunk adószáma: 18279173-1-42

Bankszámla számunk: 10102086-09391900-01003003 Budapest Bank

Segítségüket köszönjük!
 

Rólunk mondták

“Hozzáértő , családias, baráti segítség azoknak a családoknak, akik bármilyen problémát tapasztalnak gyemekük fejlődése során, vagy csak elbizonytalanodnak az út keresése közben.

Megnyugvást ad, hogy a problémát felkészült szakemberek mérik fel és terápiás javaslatot is adnak, mind foglakozások, mind otthoni nevelési, fejlesztési ötletek tekintetében. Itt nyugodtak lehetnek a szülők, hogy gyermekük jó kézbe került. Szóval egyet mondhatok: mi már megtaláltuk a számunkra legideálisabb helyet, ahol mindig otthon vagyunk!” Viktor anyukája

"Köszönöm, hogy vagytok nekünk !Nagyon jó érzés, hogy úgy járhatunk ide, hogy a kisfiam végigtáncolta az ide vezető utat. Mindent köszönünk és továbbra is rendszeres "vendégek " szeretnénk lenni. Csak így tovább!” Topa kati, Dani anyukája

"Szeretjük a megértéseteket , kedvességeteket , mosolygósságotokat, jókedveteket és azt a szeretetet amit felénk mutattok." Bogi, bribi anyukája

“Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy legnagyobb fiam problémáival kapcsolatban felfedeztük a "Barit". Első pillanattól kezdve szimpatikus volt Zsuzsi és az egész hely, de leginkább az fogott meg, ahogy a gyerekekről beszélnek, ahogy foglalkoznak velük. Nem úgy mint valami kis probléma csomagokkal, hanem mint egyedi, különleges kis lényekkel,  akiknek ehhez a világhoz bizonyos képességeik előhívásához segítség kell.
Jó hangulat, kellemes légkör amire mindig számíthatunk a Bariban.
 Mióta ide járunk, maximális támogatást kapunk a gyerekek neveléséhez, a különleges élethelyzetek megoldásához, számtalan módon kaptunk már segítséget a problémáinkhoz.
Köszönöm Zsuzsi!” Kiss Edina, Ábel anyukája

“Ez most úgy fog kinézni, mint egy ócska, elcsépelt reklám, de tényleg már az első alkalom után is érezhető volt a változás. Félénk, szorongó, végtelenül zárkózott kisfiúnk elkezdett kinyílni. Döbbenten és örömmel (határtalan örömmel ) figyeltük, ahogy szóba elegyedett a zöldséges nénivel, doktor bácsival, és másokkal akikkel eddig szóba sem állt. Sőt rájuk sem nézett .

Egyre többet kell rémüldöznöm a játszótéren, amikor 2 méter magasságból kiabál , hogy "Anya, nézd mit tudok ? És ehhez nem vagyok hozzászokva. De azt hiszem, meg tudom szokni.” (Flórián anyu)