Hírek

További híreink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig meg tudjuk osztani az újdonságokat, induló csoportjainkat, akcióinkat!

Támogatóink

Így támogathatsz minket

A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpontban ( 1068 Budapest, Városligeti fasor 40. ) beszéd, mozgás, tanulás, viselkedés problémákkal küzdő, sajátos nevelési igényű gyermekek terápiájával foglalkozunk.

Munkánkat gyógypedagógusok, gyógytornászok, logopédusok, pszichológusok segítségével egyéni és csoportos foglalkozások keretén belül végezzük.

Támogathat minket személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával, illetve adomány küldésével.

Alapítványunk adószáma: 18279173-1-42

Bankszámla számunk: 10102086-09391900-01003003 Budapest Bank

Segítségüket köszönjük!
 

Programok

További programok

Rólunk mondták

"Szakértelem,sokszínűség,kedvesség,rugalmasság.Abszolút gyerekközpontúság,odafigyelő kommunikáció,elhivatottság,szuper légkör."

"Az Alapítványt konkrétan a Heim Pál Kórház neurológusa ajánlotta mozgásfejlesztés céljából.A kislányom nagyon szereti az órákat,sokat ügyesedett és a személyisége is sokkal nyitottabb lett. A gyógytornát nagyon jó szakmai alapokra építik és a munkatársak is végtelenül közvetlenek a gyerekekkel."

"Neurológus ajánlotta a Barit. Később úgy éreztük, hogy a fejlesztés használ, ezért is maradtunk. A fejlesztő pedagógusok kedvesek és úgy látom, értenek is a szakmájukhoz. Kellemes környezetet biztosítanak mindannyian. Öröm ide jönni!!! "